سوء استفاده از ذهن کودکان براي تجاري سازي محصولات تراريخته

ساخت وبلاگ

نقدي بر چاپ و تکثير کتاب « بيوتکنولوژي به زبان ساده» 


سوء استفاده از ذهن کودکان براي تجاري سازي محصولات تراريخته
 


اخيراً چاپ کتاب «بيوتکنولوژي به زبان ساده» که ترجمه اي لغت به لغت از کتاب « مونسانتو» است آن هم با بودجه دولتي و توزيع گسترده و رايگان آن در آموزش و پرورش شهرستان هاي کشور اعتراضات بسياري را به وجود آورده است.


کتاب « مونسانتو » که در آمريکا به دلايلي محتواي انحرافي جمع آوري شده و برخي آن را «شستشوي مغزي کودکان آمريکا توسط شرکت مونسانتو» نام برده‌اند؛  در ايران توسط "بهزاد قره ياضي" رئيس تحقيقات و فناوري سازمان مديريت و برنامه‌ريزي با اسم ديگري و با استفاده از بودجه دولتي ترجمه و نشر يافته است.


در اين مقال قبل از اينکه به بررسي روابط فرامرزي مرکز اطلاعات بيوتکنولوژي ايران (IRBIC) و همچنين ارتباط مسئولان پژوهشکده بيوتکنولوژي کشاورزي(ABRIL) با بنياد صهيونيستي راکفلر بپردازيم در اين مقال قصد معرفي کتاب « مونسانتو» و دلايل جمع آوري آن از جامعه آمريکا را داريم.


با توجه به اينکه تأثيرگذاري بر روي لوح پاک و ضمير کودکان به نوعي استراتژي عملياتي کردن برخي از خواست ها و اهداف در آينده اي نه چندان دور است از اين رو به نظر مي رسد که " بهزاد قره ياضي" به نوعي با برگردان کردن کتاب " مونسانتو " به زبان فارسي و توزيع رايگان آن در آموزش و پروش شهرستان ها به عنوان يکي از حاميان محصولات تراريخته به دنبال پايه ريزي و اثبات اهداف و پيش برد آن به کمک انديشه هاي جوان شکل گرفته در آينده نزديک است.


اما آنچه کتاب « مونسانتو» را در کشور آمريکا شتسشو دهنده مغزي کودکان معرفي کرده  و باعث جمع آوري آن شده است را در لغت به لغت کتاب « بيوتکنولوژي به زبان ساده« نيز مي توان ديد، به طوري که مي توان گفت هدف اين کتاب در ايران نيز شتسشوي مغز کودکان و نوجوانان و والدين آنها در خصوص استفاده از محصولات فراريخته است.


در اين کتاب شاهد مواردي چون بي احترامي و زيرسؤال بردن نظريات و انديشه هاي دانشمندان مخالف تراريخته مي باشيم به نحوي که مخافان اين موضوع را ( سم فروش ها، خارجي هايي که ما را وابسته مي خواهند، دانايي ستيزها، فناوري هراس ها، حسودها، مديران کم سواد و بي لياقت، شرکت هاي عوام فريب) مي نامد.


يک انسان بالغ با يک نگاه به محتواي کتاب در مي يابد که نگارنده آن کاري جز تخريب چهره دانشمندان و انديشمندان و متخصصان مخالف خود را نداشته است و مغرضانه به بدترين صورت ممکن عليه آنها تاخته و ذهن کودکانه و انديشه معصوم کودکان را جولانگاه خود قرار داده است و اين خود نوعي انحراف و خيانت به کشور است.                   


                                                                  


                                                                  


                                                                  


در اين کتاب سعي شده با تصاوير مختلف از مصرف محصولات دست کاري شده ژنتيکي يا همان فراريخته ابهام زدايي شده و ثابت کند که محصولات طبيعي بسيار بي کيفيت و بدون صرفه هستند!


نکته قابل توجه بي ادبي ها و خصومت نويسنده و طراحان اين کتاب از بُعد تصويري با مخالفان محصولات فراريخته است به نحوي که در کنار محصولات طبيعي از عکس مستأصل يک ميمون و در بخشي ديگر افرادي را با پوششي نامرتب و قيافه اي متعجب نشان مي دهد! اما در کنار محصولات فراريخته شاهد تصاويري از افرادي شاد و به قولي امروزي و باکلاس هستيم.


در اين کتاب هجمه تصويري و محتواي کم نظيري در حد و اندازه هاي کودکانه به دانشمندان و متخصصين کشور شده است و در اين راستا نه تنها سنت هاي فرهنگي و پوششي بلکه شخصيت افراد به تمسخر گرفته شده است.


البته تهيه اين محتوا از سوي کسي که دانش آموخته بنياد صهيونيستي راکفلر جاي تعجب ندارد چرا که به نوعي خود را در کسوت تاجري – پژوهشگر و پژوهشگري وابسته به غرب اثبات کرده است و براي تجاري سازي فراريخته دست به دامان انديشه هاي کودکان به عنوان خريداران آينده اين محصولات شده است.


"قره ياضي" راقم بند تجاري‌سازي برنج و پنبه تراريخته در لايحه برنامه ششم است که موجي از نگراني‌ها را در جامعه ايجاد کرده است اينک قصد دارد براي تجاري سازي اين محصولات با فشار بر گلوي پژوهشگران راه ها را براي خود باز کند.


حال سوال اينجاست، آيا چنين رويکردي که نوعي سوء استفاده از دانش آموزان و والدين آنها به عنوان افرادي فاقد هر گونه موضع در برابر محصولات تراريخته هستند با شعار دولت اعتدال و اميد مبني بر رعايت اعتدال و عدالت همخواني دارد؟


چه کسي پاسخگوي اين ولنگاري علمي و باز کردن راه هاي نفوذ هر چه بيشتر غرب به آموزش و پرورش است؟


اما در پايان سوال همه مطبوعات و رسانه ها  از اين افراد با کلاس و حامي محصولات تراريخته اين است که:



* چرا 38 کشور جهان رسماً کشت تراريخته را ممنوع کردند. از جمله ( عربستان، ترکيه، پرو، آلمان، فرانسه، هلند، روسيه، سوئيس)

* چرا به صورت يک طرفه مخالفان نقد ميشوند ولي هيچ برنامه رسمي ، علمي و ميزگرد با حضور موافقان و مخالفان برگزار نميشود تا به صورت علمي اين موضوع مورد بررسي قرار گيرد.

* چرا اين محصولات به صورت مخفي در بازار فروخته مي شوند. معدود کشورهايي که فروش اين محصولات در کشورشان مجاز هست فروشندگان را ملزم کرده اند که رسما محصولات تراريخته را در قفسه ها و بسته بندي هاي کاملا مشخص ارائه کنند تا مردم در صورت تمايل از آنها خريداري کنند.

* با اينکه نيمي از برنج مصرفي کشور تراريخته است چرا وقتي درخواست ميکنيم اسناد مربوط به تحقيقات انجام شده روي اين محصولات ارائه شود مسئولين آن را محرمانه اعلام مي کنند.


انتهاي پيام/ت

«ازدواج کودک» برگي ديگر ا...
ما را در سایت «ازدواج کودک» برگي ديگر ا دنبال می کنید

برچسب : سوء استفاده از اپل ايدي,سوء استفاده ازدختران,سوء استفاده از کارت ملی,سوء استفاده از موقعیت شغلی,سوء استفاده از حق,سوء استفاده از چک سفید امضاء,سوء استفاده از,سوء استفاده از مدرک تحصیلی,سوءاستفاده از سفید امضا,سوء استفاده از وایبر, نویسنده : 7qalamdoona بازدید : 168 تاريخ : شنبه 1 آبان 1395 ساعت: 13:58